30 4 / 2013

КолекционерЛовец на змејови,демони и галаксии.-by Menche

Колекционер

Ловец на змејови,
демони и галаксии.

-by Menche

30 4 / 2013

Pleasure and the good life
The naked womentotal body massageinnocent when you dreamby Ilina

Pleasure and the good life

The naked women
total body massage
innocent when you dream

by Ilina

15 4 / 2013

Овој блог е замислен како место каде секој може да објави своја „Book spine poetry“ фотографија. Единствен услов е на фотографијата да има македонски наслови на книги и секако насловите на книгите да бидат креативно споени така што ќе ја откриваат поетичноста на насловите како целина. Употребете ја имагинацијата и креативноста, откријте ја поетичноста што се крие во Вашата библиотека. И на крај објавете ја Вашата фотографија тука со име и презиме или, доколку така милувате, анонимно :)

12 4 / 2013

Вечер кај КлерКлавирска придружба,имитатор на гласови,бумбаров мед.

Вечер кај Клер

Клавирска придружба,
имитатор на гласови,
бумбаров мед.

11 4 / 2013

Понижени и навредени, бедни луѓе…

Понижени и навредени,
бедни луѓе…

11 4 / 2013

Во земјата на магијата Една година ти не си странец тука.

Во земјата на магијата

Една година
ти не си странец тука.

11 4 / 2013

Омилената игра Играј играј играј бегства од љубовта

Омилената игра

Играј играј играј
бегства од љубовта